Vitaal Platteland

Werkplaats ‘Werken als één overheid’: schrijf je nu in!

Op 1 oktober staat de 3e Werkplaats over ‘Werken als één overheid’ op het programma. En zorg dat je er bij bent, want er ligt een zeer interessant en boeiend programma klaar. We gaan immers een nieuwe fase in. De plannen zijn klaar, verrijkt door collega’s en experts. Nu gaat het ‘echte’ werk beginnen.

Maar dat roept ook meteen vragen op; interbestuurlijk samen een plan opstellen is één ding, maar interbestuurlijk samenwerken, hoe doe je dat eigenlijk? Wat komt daar bij kijken? Hoe organiseren we dat? En hoe doen we dat met de financiën? Hoe betrekken we de buitenwereld? Wat wordt ons gezamenlijke verhaal? Vragen waar we allemaal mee worstelen. Maar waar anderen ons in zijn voorgegaan en al wat ervering mee hebben. Daar gaan we van profiteren.

PBL geeft alvast een kijkje in onze eigen keuken; wat hebben we eigenlijk zelf met hun gedeeld over deze vragen? Daarnaast is er ook zoals altijd ruimte om van elkaar te leren en met elkaar kennis te delen. Kortom, gun jezelf deze dag! Je zult blij zijn dat je geweest bent.

Het definitieve programma lees je hier. En direct aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

Locatie
Het voormalig Suikerlab
Van Konijnenburgweg 24
4612 PL Bergen op Zoom

De locatie ligt op 15-20 minuten lopen of 5 minuten fietsen (1,5km) vanaf station Bergen op Zoom.

Meld je nu aan!
Je kunt je nu inschrijven met het formulier onderaan deze pagina.

Meer weten?
Neem contact op met Tamara Franken via tfranken@ipo.nl.

powered by Typeform