In deze derde online werkplaats, op 3 december 2020, focusten we op het vormgeven van interbestuurlijk samenwerken in de uitvoering. Hoe verbind je op uitvoeringsniveau belangen met elkaar en hoe zorg je voor synergie tussen de opgaven, partijen en projecten? Hoe kom je tot échte goede samenwerking? Centraal daarbij stonden de uitdagingen in het gebied van de gastheer van deze keer: IBP VP-gebied Laag Holland.

Hoe werk je toe naar synergie in de uitvoering van plannen, terwijl er ook nog extra moeilijkheden spelen zoals de veenweide problematiek? Hoe tackel je dat soort uitdagingen en creëer je tegelijk perspectief voor alle partijen in het gebied? Dat waren de centrale vragen tijdens de online IBP VP-werkplaats op 3 december.

Download hier het verslag en alle slides
De resultaten van deze inspirerende dag vind je terug in het uitgebreide verslag dat je hier kunt downloaden (PDF). Wil je nog dieper op de materie inzoomen, dan kan dat ook, want per sessie vind je in de sheet links naar de diverse presentaties van de experts die een bijdrage leverden aan deze werkplaats.